Yogarejse til Madeira i uge 45 UDSOLGT

Yogarejse til Madeira med Winni Petersen

En ledig plads

4/11 – 11/11 2019
8.233,- pr. person
Afrejse fra København

Gør noget godt for dig selv: træk en uge ud af kalenderen og rejs med til den frodige Atlanterhavsø Madeira, hvor designhotellet Estalagem da Ponta do Sol danner den perfekte ramme om et yogaretreat. Her får du en uge fyldt med fordybelse, nærvær, vandringer, ro, skøn natur og hyggeligt samvær – alt sammen pakket ind i lækre omgivelser.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt af cirka halvanden times varighed – om morgenen i solopgangens skær samt sen eftermiddag. Yogaen vil primært være hatha yoga, lange rolige yin stræk og vinyasa flow samt guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser og guidet afspænding. Vi vil også prøve at stå på hovedet, og der vil være mulighed for næseskylning for dem, der har lyst. Winni har næseskyller med til alle.
Undervisningen vil primært foregå udendørs, når vejret tillader det. Vi dyrker yoga på taget af byens gamle biograf med flot udsigt over den lille by og Atlanterhavet. På hotellet har vi desuden et fint yogatelt med smuk havudsigt, hvor vi også kan være.
I løbet af ugen tager Winni dem, der har lyst, med på vandringer på nogle af de mange levadaer, der findes overalt på Madeira. På en levadavandring går du over bjerge og gennem dale langs vandingskanaler, som fordeler frodigheden til hele øen.
Der er rig lejlighed til at være social, idet vi spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.

Eksempel på program:

Dag 1 – Ankomst og afslapning, fælles spisning
Dag 2 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 3 – Morgenyoga, mulighed for levadavandring, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 4 – Morgenyoga, tid på egen hånd, yogafri eftermiddag
Dag 5 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 6 – Morgenyoga, mulighed for lang levadavandring, yogafri eftermiddag
Dag 7 - Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Praktisk info

Prisen er 8.233,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r
 • Mad ombord på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse med balkon
 • Morgenmad
 • Vandringer med Winni
 • 10 x yoga sessions

Afrejse 4/11 fra København kl. 08.00, ankomst på Madeira kl. 11.50
Hjemrejse 11/11 fra Madeira kl. 13.00, ankomst i København kl. 18.45


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. person i enkeltværelse: fra 10.873,- (alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn).
Halvpension kan tilkøbes for 1.300,-.

Der er maks. plads til 17 deltagere på denne rejse – hurtig reservation anbefales.
Du skal selv medbringe en yogamåtte på rejsen.

TILMDELD

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk

 
 

Gambia 27-01-2020

Yogarejse med Winni til Gambia

27/1 -03/2 2020    4 LEDIGE PLADSER

pris fra 10.278,- pr. person

Afrejse fra København

Skal vinterens yogarejse være solsikker, så skal du rejse med Winni Petersen til Gambia. Din rejse til Gambia bliver en spændende blanding af naturoplevelser, folkeliv, skøn yoga og masser af sol på de kilometerlange strande ud til Atlanten.

Program

På rejsen dyrker vi Yoga to gange dagligt af cirka halvanden times varighed – om morgenen i solopgangens skær samt sen eftermiddag. Yogaen vil primært være Hatha Yoga, lange rolige Yin stræk samt Vinyasa flow og guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser samt guidet afspænding. Vi vil også prøve at stå på hovedet, og der vil være mulighed for næseskyldning, for de der har lyst. Winni har næseskyldere med til alle. Undervisningen vil foregå udendørs på stranden, under palmernes skygge, eller på græsset ved hotellet.
Hotellet har en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling - det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Hotellet tilbyder også holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes desuden et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis. Der løber også en lang strand lige neden for hotellet - perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.
Efter en lang dag på stranden er det skønt at slå sig ned ved hotellet og slappe af med en lækker juice før middagen. På denne tid af dagen, lige før den fantastiske solnedgang, samles turister og lokale på stranden for at spille fodbold og beachvolley. Afterne er stille, og du vil falde i søvn i en god seng til lyden af havet.
Der er rig lejlighed til at være social; vi spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
I løbet af ugen kan du opleve Gambia, enten ved at tage med Winni på tur, eller på egen hånd vælge en af de mange spændende udflugter Spies tilbyder.

Praktisk info

Prisen er 9.978,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r
 • 30 kg bagage
 • Mad ombord på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse med balkon
 • Morgenmad
 • 10 x yoga sessions

Afrejse d. 27/1 fra København kl. 08.50, ankomst til Banjul kl. 15.00

Hjemrejse d. 03/2 fra Banjul kl. 17.00, ankomst til Gøtteborg kl. 01.05. Fra Gøttebrog kl. 02.05, ankomst til København kl. 02.55 (4.feb.)


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. Person i eneværelse fra kr. 12.778,-

Maks plads til 20 deltagere – hurtig reservation anbefales
Medbring egen yogamåtte på denne rejse.


TILMELD

Kap Verde 5/3 - 12/3 2020

 

Yogarejse med Winni til Kap Verde

5/3 - 12/3 2020
8.543,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til Kap Verde, hvor solen, havet og de brede sandstrande danner ramme om en uges afslappet og skøn yogarejse.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt (i alt 10 gange) af ca. 1 ½ times varighed – om morgenen i solopgangens skær og igen sen eftermiddag. Yogaen vil være baseret på hatha yoga, lange rolige yin stræk, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser, som beroliger kroppen og sindet, samt skøn guidet afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket. Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.

Undervisningen vil primært foregå udendørs på græsset eller stranden. På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen. Vi vil mærke, at vi har jordforbindelse, og vi vil nyde naturen og den friske luft omkring os.

Der er rig lejlighed til at være social. Dem, der har lyst, spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
På rejsen vil Winni lave et par fælles ture for dem, der har lyst. Ellers tilbringes eftermiddagene på egen hånd, måske på en af de skønne hvide sandstrande med en god bog eller til en snak om yogatimens oplevelser.
Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller deltage i en af Spies’ udflugter. Du kan blandt andet komme til den lille fiskerby Palmeira, naturfænomenet Buracona med den naturlige lavapool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. I området omkring Santa Maria findes flere surf- og dykkervenlige steder.

Praktisk info

Prisen er 8.543,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
 • 20 kg bagage på flyet
 • Mad ombord på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaundervisning i alt 10 gange

Afrejse fra København 5/3 kl. 07.55, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 15.00
Hjemrejse fra Kap Verde 12/3 kl. 17.00, ankomst i København kl. 01.30 (13/3)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 2.150,-

Tillæg for halvpension: 1.100,-

Der er maks. plads til 20 deltagere på rejsen – hurtig reservation anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes.

Kap Verde har indført en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 euro pr. person pr. nat, som skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.


TILMELD

Tenerife 15/03 - 22/03 2020

Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Winni Petersen

15/3 - 22/3 2020
10.995,- pr. person inkl. alle måltider og drikkevarer
Afrejse fra København og Aalborg

Rejs med til det lille yogacenter Mandala de Masca, og nyd en uge i de stille og storslået naturomgivelser. Lad Winni Petersen guide og inspirere dig i yoga og meditation og nyd lækker vegetarisk mad i hyggeligt fællesskab.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt af cirka halvanden times varighed – om morgenen samt sen eftermiddag. Yogaen vil primært være hatha yoga, lange rolige yin stræk, vinyasa flow, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser og guidet afspænding. Der vil være mulighed for at starte morgenen med næseskylning for dem, der har lyst. Winni har næseskyller med til alle.
Undervisningen vil primært foregå udendørs under åben himmel, når vejret tillader det. Vi dyrker yoga på yogaterrassen med flot udsigt over bjergene eller i den indendørs yogashala. Vejret i denne periode kan være meget omskiftligt, og temperaturen kan være fra 12 grader om morgenen til 25 grader om eftermiddagen. Så man skal have tøj med til lidt af hvert. To gange i løbet af ugen er der mulighed for at tage med ned til kysten imellem undervisningen og nyde dagen ved havet. Vi tager også på en vandring med lokalguide gennem Masca-dalen (denne dag er der ingen yoga om eftermiddagen) og nyder stedets ro og fantastiske natur. Vi spiser alle måltider sammen, og en af aftenerne hygger vi med filmforevisning. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også rig mulighed for det.

Praktisk info

Prisen er 10.995,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r med Thomas Cook Airlines
 • 20 kg bagage
 • Mad ombord på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Helpension (vegetariske/veganske måltider)
 • Snacks, juice og te i løbet af dagen
 • Yoga 2 x dagligt (i alt 10 gange yoga a ca. 1,5 times varighed)
 • Vandretur

Vi flyver direkte fra København og Aalborg

Afrejse d. 15/3 fra København kl. 08:00, ankomst til Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse d. 22/3 fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse d. 15/3 fra Aalborg kl. 07.45, ankomst til Tenerife kl. 12.10
Hjemrejse d. 22/3 fra Tenerife kl. 13.30, ankomst i Aalborg kl. 19.40


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 1.800,-.

Der er maks. plads til 18-20 deltagere på denne rejse – hurtig reservation anbefales.


TILMELD

Lefkas 1. juni 2020

 

Yogarejse med Winni Petersen til Lefkas

1/6 - 8/6 2020
7.295,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til den grønne ø Lefkas. Her danner Det Ioniske Hav og bjergene på fastlandet ramme om en uges skøn yogaferie.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt – ved solopgang og sen eftermiddag. Undervisningen er baseret på hatha yoga, og vi leger også lidt med at stå på hovedet. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.
Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.
Undervisningen foregår udendørs i yogapavillonen med smuk udsigt – eller indendørs, hvis vejret mod forventning ikke tillader os at være ude.
Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af ved poolen og havet, nyde behandlinger i spaafdelingen eller hygge dig med de øvrige deltagere. Vi arrangerer fælles middag og hygge i løbet af ugen for dem, der har lyst.
På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Her findes et motionsrum med havudsigt, og du kan bl.a. spille tennis, låne en kano eller prøve stand up paddle surfing. Spies tilbyder desuden mod betaling guidede cykelture på den smukke ø.

Praktisk info

Prisen er 7.295,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaprogram

Afrejse fra København 1/6 kl. 16.05, ankomst på Lefkas kl. 20.00
Hjemrejse fra Lefkas 8/6 kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.05


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 2.500,-


TILMELD

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Skattesatsen for Porto Galini (kategori 5) er 4 euro pr. lejlighed pr. nat.

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte.
Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk

Lefkas med afrejse 7.september kommer snart på siden