Tilmelding

Kom godt igang:
Opret dig på bookingsiden - overfør penge til klippekort - Jeg sætter klip ind - Du er klar til at booke dig på hvilket som helst hold der passer dig bedst - Er du helt ny til Yoga, kan du godt deltage på alle holdene - vi har ingen hold kun for nybegyndere, da vi guider igennem alle stillinger så ALLE får noget ud af det :) Vi ses på Yogamåtten :)
 
Enkelte hold kan være aflyst pga. kurser eller andet, du kan altid se hvilke hold der er den pågældende uge på booking siden. 
Alle klippekort er gyldige i 6 måneder fra købsdatoen.
De er personlige og tilbagebetales ikke. Klippekortet gælder til alle hold og til alle undervisere som er på bookingsiden.

Tilmeld dig på:
 
Mail:

Sms eller Ring til Winni:
28 71 18 92 
 
 
CVR.nr.  33093047
Alle hold er forsikret.

Du finder vores Yoga Studio i Solrød Centret, med nem og gode parkerings muligheder lige ved døren (Ingen P- skive) samt lige over for S-toget. I dejlige lyse
lokaler i ro og varme. Selvom det er hyggeligt med stearinlys så bruger vi dem ikke, da der er for mange partikler når vi blandt andet trækker vejret dybt som Yogier gør. Men du bliver ikke snydt for den gode stemning alligevel. 
Vi har alt det udstyr du skal bruge, det vil sige Yogamåtter, blokke, bånd og tæpper mm. 
Vi har ingen dress kode - så kom i løst siddende/behageligt tøj, bare tæer og med en flaske vand i hånden.
Vi sætter stor pris på at du har slukket din mobil tlf. (også uden vibration) samt at du undgår store mængder af parfume Tak :)

Vi tilbyder Yoga til ALLE og ALLE kan være med. 

Vi sætter stor pris på høj kvalitet af undervisningen, så derfor er  alle vores Yoga lærere veluddannet anerkendte steder med min. 200 timer RYT.
 
 
Glæder os til at have dig med:) 

Det er vigtigt med framelding i god tid, dette betyder dagen før senest kl.12:00. 
Ved for sent afbud, betales fuld pris/et klip.
Klippekortet er personligt og er gyldigt i 6 mdr.
Efter køb af klippekort refunderes det IKKE.