VELKOMMEN

Hvad kan du forvente på mine Yoga rejser:

Mine Yoga rejser er i samarbejde med Spies rejser - Jeg har haft et godt og professionelt samarbejde med dem gennem de sidste 8 år - Et samarbejde som jeg er meget glad og stolt over at have, da det fungere på alle måder!

Du køber hele Yoga rejsen hos os, det vil sige at fly, hotel, transfer mm. indgår - vi sætter det hele sammen for dig.

I  Yogarejse vil altid indgå:

  • Flyrejse t/r - Oftest direkte fly
  • Bagage på fly - Hver afgang har en max vægt som er inklusiv. 
  • Mad ombord på flyet t/r - Husk at oplyse om du vil have speciel mad
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 7 x overnatning på et lækkert Hotel
  • 7 x morgenmad
  • 10 x Yogaundervisning af ca. 1,5 time

Vi bor altid på dejlige hoteller, tæt beliggende ved havet, på mange af hotellerne vil du kunne få en god massage i spa afdelingen. Der er altid lækker morgenmad buffet inkluderet i prisen, er du vegetar vil der også her være meget at vælge imellem. 

Jeg tilstræber så vidt det er muligt, at Yogaen er udendørs, på Yoga Shala, på græsset eller i sandet, under åben himmel eller måske under et palmetræ med frisk luft i lungerne. 

Jeg har rejst jorden rundt flere gange - Og fundet mange skønne steder, som jeg gerne vil vise jer på mine Yoga rejser - jeg vender tit tilbage til de samme steder på mine Yoga rejser - så jeg vil have rig mulighed for at guide og hjælpe jer med de forskellige ting, som er godt at vide om et nyt sted. Jeg tager hjertens gerne på udflugter og vandreture sammen med jer. 

På de fleste af mine Yogarejser har jeg på forhånd lagt en vandring og/eller udflugt ind i programmet. Programmet sender jeg ud 14 dage før afrejse. Udflugten kan være en vandring til vandfald, en guidet tur rundt på øen, en kulturel oplevelse eller andet.

Du skal medbringe din egen Yoga måtte og et tæppe, som du kan bruge under meditation og til den dejlige guidet afspænding (Shavasana) som alle Yoga timerne afsluttes med. 

Hver morgen starter vi med næseskylning - Ja du læste rigtigt :) Det kan være grænseoverskridende i starten for nogle, men husk at ALT er frivilligt - Jeg sætter jer grundigt ind i hvordan man gør og hvorfor det er så godt for os, at skylle næsen!

Vi dyrker Yoga hver morgen og de fleste eftermiddage - 10 Gange i alt. Det er for de fleste mange gange Yoga på en uge - du kan godt mærke dine muskler på den gode måde. Der sker en masse med  kroppen og sindet, når vi dyrker så meget yoga. Jeg nyder i den grad at se den positive forvandling der sker med dig hen over ugen, som den skrider frem og høre jer fortælle hvor dejligt det er at mærke hjørner - kroge og kanter som i ikke var beviste om at i kunne nå indtil og mærke :) Vigtigst er at du lytter til din krop og sind, hvad den stille hvisker til dig! 

Alt er frivilligt og du deltager kun i det du vil. For det er DIN rejse.

Vi kommer også til at lege lidt med at stå på hovedet - Hovedstand, som også er kongestillingen i Yoga og som har så mange gode og vigtige effekter på krop og sind -  du vil blive guidet roligt og grundigt igennem. Hvis du ikke har lyst til at udforske denne stilling, så er det helt ok at springe over. Jeg vil så give dig en anden stilling at være i imens.

Er du lidt bekymret over at tage alene af sted - så kan du roligt slippe den bekymring - for du er aldrig alene, medmindre du selv vælger det. Jeg spiser alle aften måltider på hotellet så du kan altid spise sammen med mig - De fleste tilkøber aftensmaden så vi spiser sammen som gruppe - hvilket er rigtig hyggeligt - men ønsker du at spise for dig selv eller med den du rejser sammen med - så er det helt i orden. For gruppen er stor nok til at ingen bliver efterladt alene.

Jeg skriver et varieret Yoga program til hver Yogatime -  dog vil vi lave Sol hilsner hver gang - jeg fortæller på rejsen hvorfor Sol hilsner er så vigtige - så glæd dig til at lære den uden ad også med lukkede øjne til et smukt stykke musik. Yogaen vil primært være Hatha Yoga som er stammen / moderen til ALT Yoga - Du vil også blive guidet ind i  Yin øvelser, hvor vi holder stillingerne i længere tid for, at kommer ind i bindevævet. Vi vil lave vejrtræknings øvelser - jeg kan med sikkerhed sige :) At du bliver styrket og strakt godt igennem, samt finder stilhed og ro i sindet.

Mellem Yoga timerne vil du få tid på egen hånd til at slappe af ved poolen(som der er på alle hotellerne) eller ved havet - du kan læse/ lytte en god bog - eller blot være med dig selv eller de andre i gruppen og mærke det der ER...

Efter aftensmaden går de fleste i seng - for det har været en skøn givende dag - så det er tid til en god og dejlig natte søvn.

ALLE kan deltage på mine rejser:

Er du ung, ældre, mand /kvinde - stiv som en pind eller super veltrænet - med/uden skader så kan du deltage - måske du ikke kan det hele men det ok at deltage i det omfang DU kan.

Jeg vil glæde mig meget til at have dig med på vores rejse!

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål ang. rejsen og Yogaen- store som små spørgsmål - du kan altid spørge.

Glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Namaste

Winni 

winni@yogawinni.dk

Sms/ring 28711892

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Al

Hej, Winnie

Første time hos dig er super dejligt.

Jeg fik så meget positiv energi med det sammen. Jeg vil bare forsætte.

Ingrid Zollondz

25.05.2018 13:00

18.04.2017 11:10

Hej Winnie, jeg hedder Ingrid, 54 ār gammel, tysker og lavede Yoga i mit hjemland.Så vil jeg gerne komme til Yoga om eftermiddagen eller aftenen.
KH Ingrid

Lene Brauer

01.11.2016 13:11

Første time hos Winni. Fantastisk yoga. Du er super😘😘

Vivi

01.09.2016 21:34

Har efterhånden mødt en del yogalærer, men Winni der er ingen som dig. Du er og bliver bare min "nummer et" 💕 jeg vil gerne dele dig med mange andre.Kh Vivi

Tina Butzback Jensen

10.09.2014 22:01

Har gået til yoga et lille års tid og jeg er hooked. Har prøvet alverdens bevægelsesformer gennem årene, men må sande at det er yogaen der fuldender mit mindset

Jannie Schmidt

03.06.2014 14:39

Hej Winni, Tusind tak for prøvetimen. Helt fantastisk - godt øm i dag tirsdag, da jeg også var til motion lige efter. Kan jeg komme på vent onsdag 10-11.30

Bente Jensen

09.08.2011 10:11

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at gå på holdet om Tirsdagen kl 10.00-11.45.

Lene B

24.01.2011 21:11

Jeg er rigtig glad for jeg har været med til work shop i januar- glæder mig allerede til marts måned, hvor jeg melder mig på tirsdags morgen holdet-kh lene B

Tina Zwisler

29.12.2010 17:25

Hej søde Winni. Skønt initiativ. Rigtig flot layout.
Knus Tina

Seneste kommentarer

26.09 | 09:50

Din rolige stemme, din altid kompetente og autentiske måde at undervise på. - Og så på den nye platform med udsigt over vandet, på Lefkas. Et af
livets øjeblikke - TAK WINNI

22.04 | 07:55

Winni du stråler af lyst til livet og ikke mindst til at dele din store viden om Yoga på alle planer ! Tak for din smittende måde at undervise på. Knus Pernille K

17.02 | 20:02

Uden tvivl de bedste yogarejser jeg har været på ! Winni er så empatisk og hendes glæde over yogaen er så smittende :) Jeg er klar til at pakke og rejse med Winni igen. Knus Lone

13.09 | 11:11

Tak for en fantastiske yogarejse i smukke og trygge rammer, du er så professionel og autentisk. Glæder mig til jeg skal med igen!!

Del siden